Voorwaarden en organisatie

 

Voorwaarden en organisatie Stichting Zomer Kook Weken

Voorwaarden voor deelname 

Deelname is gratis en alleen maar voor kinderen uit gezinnen die

– van een bijstandsuitkering moeten rondkomen of inkomen op dat niveau, of;

– die gebruik maken van regelrecht of stichting leergeld, of;

– in de schuldhulpverlening zitten.

 

Verder:

Kinderen die al twee keer hebben deelgenomen aan een Zomer Kook Week activiteit moeten nieuwe kinderen voor laten gaan. Zo kunnen we zo veel mogelijk kinderen een keer blij maken met een gratis vakantie-invulling.

Fysiek geweld wordt niet geaccepteerd. Wanneer we zien dat een kind iemand schopt, slaat of op een andere manier iemand pijn doet krijgt hij/zij een waarschuwing. Als we dit dan nog een keer zien gebeuren zullen wij u vragen uw kind op te komen halen voor die dag.

Onze stichting werkt met vrijwilligers, en dat zijn doorgaans geen professionals uit onderwijs of hulpverlening. We laten daarom een maximum aantal kinderen uit het speciaal onderwijs toe, zodat we die voldoende aandacht kunnen geven. Zit uw kind op SBO? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

 

Twijfel je of je misschien onder de doelgroep valt? Ben je hulpverlener en twijfel je of een kindje aan de voorwaarden voldoet? Bellen of mailen voor overleg mag altijd.

 

Organisatie

De organisatie van de Zomer Kook Weken is in handen van Stichting Zomer Kook Weken die in 2016 is opgericht. Wemke Flim is voorzitter en Evelien Bussink secretaris van de stichting. Sinds begin 2018 zijn ook Marlou van Wijngeeren, Rinske Witsmeer, Anouk Driessen en Daniek van Tiggelhoven bestuurslid. In het najaar van 2017 ontvingen zij een jeugdprojectprijs voor hun Zomer Kook Weken.

Wil je contact met Wemke of Evelien? Gebruik dan het contactformulier. Je kan Wemke ook bellen op 06-131 77 072.

 

 

Begeleiding van de zomer kook weken is verder in handen van vrijwilligers, en wordt mogelijk door sponsoring van diverse partijen uit Apeldoorn en omgeving!