Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Voorwaarden en organisatie Stichting Zomer Kook Weken

Voorwaarden voor deelname 

Is uw zoon of dochter tussen 7 en 13 jaar oud? Gunt u uw kind ook een zomervakantieweek om nooit te vergeten? Grijp dan deze kans en meldt uw kind aan voor een Zomer Kook Week in 2017. Deelname is gratis voor kinderen uit gezinnen die

- van een bijstandsuitkering moeten rondkomen, of;

- die gebruik maken van regelrecht of stichting leergeld, of;

- in de schuldhulpverlening zitten.

Twijfel je of je misschien onder de doelgroep valt? Bellen of mailen voor overleg mag altijd.


Organisatie

De organisatie van de Zomer Kook Weken is in handen van Stichting Zomer Kook Weken die in 2016 is opgericht. Wemke Flim is voorzitter en Evelien Bussink secretaris van de stichting. Wemke is moeder van drie kinderen van 13, 11 en 8 jaar oud en werkt bij Personeelszaken. Evelien heeft twee inmiddels volwassen dochters en is leidinggevende in de zorg. Beiden vinden kinderen heel gezellig en houden erg van lekker eten en prutsen met lekker eten! In het najaar van 2015 ontvingen zij een jeugdprojectprijs voor hun Zomer Kook Weken waarmee zij inmiddels een stichting hebben opgericht.

Wil je contact met Wemke of Evelien? Gebruik dan het contactformulier. Je kan Wemke ook bellen op 06-131 77 072.


 

Begeleiding van de zomer kook weken is verder in handen van vrijwilligers, en met veel sponsoring van diverse partijen uit Apeldoorn en omgeving hebben we dit leuke programma kunnen samenstellen.