Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Voorwaarden en organisatie Stichting Zomer Kook Weken

Voorwaarden voor deelname 

Gunt u uw kind ook een vakantiepret om nooit te vergeten? Grijp dan deze kans en meldt uw kind aan voor een Zomer Kook Week of kookworkshop. Deelname is gratis voor kinderen uit gezinnen die

- van een bijstandsuitkering moeten rondkomen of inkomen op dat niveau, of;

- die gebruik maken van regelrecht of stichting leergeld, of;

- in de schuldhulpverlening zitten.


Nieuwe voorwaarden 2019:

Kinderen die al twee keer hebben deelgenomen aan een Zomer Kook Week moeten nieuwe kinderen voor laten gaan. Zo kunnen we zo veel mogelijk kinderen een keer blij maken met een gratis vakantieweek.

Fysiek geweld wordt niet geaccepteerd. Wanneer we zien dat een kind iemand schopt, slaat of op een andere manier iemand pijn doet krijgt hij/zij een waarschuwing. Als we dit dan nog een keer zien gebeuren zullen wij u vragen uw kind op te komen halen voor die dag. 


Twijfel je of je misschien onder de doelgroep valt? Ben je hulpverlener en twijfel je of een kindje aan de voorwaarden voldoet? Bellen of mailen voor overleg mag altijd.


Organisatie

De organisatie van de Zomer Kook Weken is in handen van Stichting Zomer Kook Weken die in 2016 is opgericht. Wemke Flim is voorzitter en Evelien Bussink secretaris van de stichting. Sinds begin 2018 zijn ook Marlou van Wijngeeren, Rinske Witsmeer, Anouk Driessen en Daniek van Tiggelhoven bestuurslid. In het najaar van 2017 ontvingen zij een jeugdprojectprijs voor hun Zomer Kook Weken waarmee in 2018 en 2019 de Zomer Kook Weken gefinancierd worden.

Wil je contact met Wemke of Evelien? Gebruik dan het contactformulier. Je kan Wemke ook bellen op 06-131 77 072.


 

Begeleiding van de zomer kook weken is verder in handen van vrijwilligers, en wordt mogelijk door sponsoring van diverse partijen uit Apeldoorn en omgeving!