Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

            

 

De Zomer Kook Weken Apeldoorn 2017

 


Is je zoon of dochter tussen 7 en 10 jaar oud? Gun je je kind ook een zomervakantieweek om nooit te vergeten? Schrijf je kind dan snel in voor de Zomer Kook Week in 2017!

Dit jaar is de Zomer Kook Week van 17-21 juli op Het Woldhuis in Apeldoorn.

Deelname is gratis voor kinderen uit gezinnen die van weinig geld moeten rondkomen.

Tijdens de zomer kook week staat zelf koken door kinderen centraal. We halen verse groenten van het land en maken daar vervolgens een lekkere maaltijd van. Verse frites met zelfgemaakte mayo bijvoorbeeld, maar ook gaan we zelf jam maken en taartjes met vers fruit. Maar we gaan ook heel veel sporten en buiten spelen, we gaan in week 1 op excursie en in week 2 is er een feestmiddag waarop de kinderen als echte kookchef een heel zelfgemaakt hapjesbuffet voorzetten aan hun ouders...

Meer weten? Hier vind je het programma van de Zomer Kook Week 2016 als voorbeeld:

Weekprogramma_Zomer_Kook_Week_2-2016_voor_ouders.pdf

 

Heb je daarna nog vragen? Stel je vraag dan via het contactformulier. Of stuur een mail aan proeflokaal@live.nl. Bellen mag ook, Wemke Flim is voorzitter van de stichting Zomer Kook Weken en is bereikbaar op 06-131 77 072.


*****NIEUWSBERICHT ******

In de week van 10-14 juli organiseren we voor iets oudere kinderen kookworkshops op lokatie! Heb jij een zoon of dochter die net klaar is met de basisschool of brugklas, die klaar is met buitenspelen, maar die gek is op lekker eten en recepten uitproberen?

Voor die kinderen komt er een programma met meer recepten, meer kooktechnieken onder leiding van echte koks.

Interesse? Hou deze website in de gaten, binnenkort meer nieuws!
  oogsten in 2015